Camere de supraveghere Turbo HD versul camere IP

449_03

Camere de supraveghere Turbo HD versul camere IP

Activand in domeniul sistemelor de securitate si supraveghere video, aud de multe ori intrebarea aceasta, care camera sa o aleg, o camera IP full HD sau o camera Turbo HD?

Nu cred ca este un raspuns foarte sincer, cred ca tine mai mult de optiunea fiecaruia, si nu in ultimul rand de cum va arata arhitectura cablajelor.

Avanatjul alegerii unei camere Turbo HD in schimbul unei camere de supraveghere IP, este in primul rand distanta considerabil mai mare de cablare pe cabluri twisted pair (UTP/FTP) adica de la 120 metrii, la un maxim de 500 metrii, distanta destul de mare. Pentru a cabla o camera IP la 500 de metrii, este aproape obligatoriu de folosit fibra optica, cu care poti ajunge la distante de kilometrii.

Pe de alta parte, o camera ip poate folosii o retea de intranet/internet gata construita, trebuie doar configurata corect si atunci nu mai avem nevoie de cablaje suplimentare.

Din punct de vedere al calitatii semnalului video, cred ca solutiile ip sint peste orice sistem analog over coax de calitate HD sau full HD.

In acelasi timp o camera de supraveghere IP la aceleasi caracteristici cu o camera Turbo HD este simtitor mai scumpa. In orice caz, daca cauti camere de supraveghere la preturi de promotie nu rata Black Friday 2016 la Atu Tech

Cred ca la aceasta intrebare se poate raspunde corect, doar dupa analiza atenta a mai multor factori, si de accea va recomandam sa apelati la consultanta de specialitate : https://www.a2t.ro/contact.html

Aceleasi lucruri se pot spune despre toate tehnologiile Analog Over Coax (HDTVI, HDCVI sau AHD)