Camera ip 4MP de la Safer

camera-supraveghere-speed-dome-ip-4-megapixeli-p2p-onvif-924

Camera ip 4MP de la Safer. Calitate 2K pentru camere de supraveghere video IP. Rezolutie 2592×1520 @ 22 FPS / 2304×1296 @ 30fps / 1920x1080P@60fps, cu o calitate de exceptie a imaginilor. Standard ONVIF, se poate instala pe orice ce NVR profesional. Atu Tech, va aduce in premiera camere speed dome 2K cu rezolutie de 4 megapixeli, cu un zoom optic de 20X si un IR puternic de peste 100 metrii.

Camera supraveghere speed dome IP 4 Megapixeli P2P Onvif CUMPARA ACUM de pe www.a2t.ro

Camera speed Dome IP 4 Megapixeli IR 150M Zoom 20x se preteaza pentru a fi utilizata in monitorizare video profesionala precum: supraveghere in mall-uri, magazine, parcari, hipermarketuri, aeroporturi, gari, locuri publice, institutii, etc.

Monitorizare video profesionala

Cu ajutorul acestei camere de supraveghere vei putea monitoriza profesional o locatie, o vei putea misca pe orizontala sau verticala dupa bunul plac si o vei putea magnifica imaginea de 20 de ori cu ajutorul modului zoom optic automat. Schimba unghiul de vizualizare rapid cu ajutorul functiei pan/tilt sau salveaza cateva miscari implicite cu ajutorul preset-urilor. Motorul care misca camera este ultra performant si poti fi sigur ca imaginea nu va fi „miscata”. Camera se misca rapid si cu precizie, iar imaginea este stabila.

Supraveghere video 4K

Poate nu iti vine sa crezi dar supravegherea 4K e deja un standard al aplicatiilor profesionale. Daca ai nevoie de imagini de calitate poti folosii aceasta camera pentru a suprinde imagini de calitate maxima la 4K (22 FPS) . Rezolutia 4K este de 2 ori mai mare decat rezolutia FULL HD. Camera inregistreaza imagini chiar si pe timpul noptii cu ajutorul ledurilor infrarosu. Acestea pot lumina pe o distanta impresionanta de 15o metri.

Zoom optic puternic 20 x, control pe orizontala/verticala

Cu ajutorul acestei camere de supraveghere poti face zoom optic de 20X pentru a vedea detaliile cat mai clar. Este foarte util in diferite dipuri de supraveghere atunci cand vezi ceva suspect. Camera se invarte la 360 de grade pe orizontala si la 90 de grade pe verticala, cu o viteza impresionanta de 0.1°-200° /secunda pe orizontala si 5°-17°/ secunda pe verticala.

Carcasa pentru exterior , rezistenta la conditii meteo extreme

Camera este evaluata la IP66, ceea ce inseamna ca este foarte rezistenta la vremea rea: ploaie, vant, zapada sau temperaturi extreme. Are rezistenta ridicata chiar si pentru fulgere.