Camera de supraveghere Wireless IP de exterior cu stocare pe SD card

camera-de-supraveghere-wireless-ip-de-exterior-519

Camera de supraveghere IP Wireless HD 720p . O camera de supraveghere de tip CUBE P2P , foarte usor de instalat si utilizat. Camera de tip stand-alone care poate sa inregistreze pe card si o puteti controla de la distanta de pe telefon sau pc.  . Camera de supraveghere cu compresie H264.

Paznicul casei tale! 

Este o camera de supraveghere inteligenta care iti pazeste casa/ apartamentul, garajul, afacerea si multe altele. Este o camera de supraveghere wireless all-in-one pentru o gama larga de aplicatii. Este o camera care are filtru IR CUT  si 34 led-uri IR incorporate pentru a putea vedea in bezna completa pana in 20 metri. Poate illumina cu succes o curte de dimensiune medie.

Camera de supraveghere wireless rezistenta la apa!

Este o camera de supraveghere care functioneaza fara cabluri, foarte robusta cu carcasa metalica anti-vandal, inchisa etans, rezistenta in orice tip de vreme, ploaie, furtuna, ninsoare, etc. Aceasta poate face fata cu succes la orice aplicatie de exterior. Designul compact si elegant o ajuta sa fie potrivita atat pentru exterior cat si pentru interior.

Standard ONVIF – Inregistrare pe NVR sau card SD 128GB

Aceasta camera IP poate functiona stand-alone si sa inregistreze imagini pe un card de memorie micro-sd pana in 128 gb, sau poate fi connectata la un sistem de inregistrare de retea NVR.

E View7 – Aplicaţii Android pe Google Play copy

Instalare si control total cu ajutorul aplicatiilor smartphone

Functioneaza wireless, va puteti connecta la ea printr-o aplicatie de smartphone (Android sau iPhone) . Este o camera P2P, PNP de tip plug and play. Trebuie doar sa scanati codul QR si acesta se va connecta la aplicatie de smartphone. Aplicatia pentru supraveghere pe mobil se numeste E-VIEW 7